​✔ Professionel gulvbelægning

​✔ Gulv og tæpper i alle størrelser

✔ ​Kvalitet og Service i mere end 30 år

Gulvtæpper forhandles og lægges

Er I på udkig efter nye gulvtæpper, kan I med fordel kontakte os hos Nybo Gulvbelægning. Vi forhandler et stort og varieret udvalg, så drømmer I om en ny tæppebelægning, kan vi helt sikkert hjælpe jer.

Vi er beliggende i Viby Sjælland, men lægger ofte nye gulvtæpper i private hjem og hos virksomheder i blandt andet Køge, Ringsted, Roskilde og omegn.

Vi klarer enhver opgave

Vi er en alsidig virksomhed, der udfører både store og små opgaver vedrørende tæppebelægning, og med vores brede kompetencer kan vi udføre alle opgaver inden for gulvservice. Vi løser naturligvis altid opgaverne professionelt og til den aftalte tid.

Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor tilbyde kyndig rådgivning og vejledning om valg af eksempelvis materiale og farver, hvis der er behov for det.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvtæpper

Har I nogle spørgsmål angående valg af gulvtæpper, har I brug for kyndig rådgivning, eller ønsker I et uforpligtende tilbud, er I meget velkomne til at kontakte os på telefon 20 81 25 46

I kan også altid skrive til vores e-mail christian@nybo-gulv.dk, hvis I foretrækker det – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

​Firmainformation

Nybo Gulvbelægning

CVR: 28860412

kontaktinformation