​​✔ Professionel gulvbelægning

​✔ Gulv og tæpper i alle størrelser

✔ ​KVALITET OG SERVICE I 30 ÅR

Linoleumsgulv leveres og monteres i alle størrelser

Hos Nybo Gulvbelægning leverer og monterer vi alle former for linoleumsgulv til private kunder og erhverv i både Køge, Ringsted, Roskilde og omegn.

Fordelene ved linoleum

Skal I have lagt et nyt og slidstærkt gulv, så kan I med fordel vælge linoleum.

Det er et utrolig slidstærkt materiale, der er let at rengøre, og som derfor er velegnet som gulvbeklædning i en lang række forskellige rum, som for eksempel entreen. 

Linoleumsgulv findes i mange forskellige farver og mønstre, og der er derfor stor mulighed for, at I kan få resultatet, lige som I ønsker det.

Vi fører et bredt og velassorteret udvalg af linoleumsgulv i mange forskellige farver og mønstre, så det altid er muligt at finde en model hos os, der passer ind i jeres bolig.

Ønsker I råd og vejledning omkring køb, montering eller vedligeholdelse, står vi altid til rådighed. Vi har mange års erfaring i branchen og deler gerne ud af vores viden og erfaringer.

Få et uforpligtende tilbud på linoleumsgulv

Ønsker I et uforpligtende tilbud på levering og montering af linoleumsgulv, eller ønsker I at høre mere om vores priser, kan I med fordel ringe til os på telefon 20 81 25 46 eller skrive til vores e-mail christian@nybo-gulv.dk

​Firmainformation

Nybo Gulvbelægning

CVR: 28860412

kontaktinformation