​✔ Professionel gulvbelægning

​✔ Gulv og tæpper i alle størrelser

✔ ​Kvalitet og Service i mere end 30 år

Trægulv i alle typer for enhver smag

Har jeres bolig brug for at få lagt et nyt trægulv? Hos Nybo Gulvbelægning forhandler vi et stort udvalg af trægulv i højeste kvalitet, samt lægger trægulve med stor erfaring. Vi er beliggende i Viby på Sjælland, men har især mange kunder fra Køge, Ringsted, Roskilde og omegn. 

Der findes mange forskellige typer trægulv, og hvad enten I ønsker et stavparket, plankegulv eller lamelbrædder, så har vi udvalget, der er med til at give jeres bolig et unikt præg.

Gør jer overvejelser omkring valg af trægulv

Når I skal vælge et trægulv, er det afgørende, at I vælger ud fra, hvor og hvordan gulvet skal bruges. De forskellige træsorter har nemlig forskellig slidstyrke og stiller forskellige krav til vedligeholdelsen.

Vi står naturligvis klar med råd og vejledning, så I får de bedst mulige betingelser for at vælge det helt rigtige trægulv, der matcher jeres behov for funktionalitet og udseende. 

Kontakt os og hør mere

Har I nogle spørgsmål, eller kunne I tænke jer at høre mere om de forskellige træsorter, kvaliteter og priser, er I mere end velkomne til at kontakte os.

I kan enten ringe til os på telefon 20 81 25 46 eller skrive til vores e-mail christian@nybo-gulv.dk med jeres forespørgsel vedrørende trægulv.

​Firmainformation

Nybo Gulvbelægning

CVR: 28860412

kontaktinformation