Epoxygulv

Skriv til os

    Epoxygulv

    Epoxygulv er mest kendt som en gulvbelægning, der bruges i industrien eller i andre kommercielle sammenhænge, grundet gulvets utrolige holdbarhed, slidstyrke og alsidighed. Men inden for de seneste år er epoxygulv i private hjem blevet mere og mere populært – ikke kun i garager og kældre, men i hele huset. Det skyldes bl.a. det moderne, rå og minimalistiske udtryk som gulvet kan give samt, men også at gulvet er utrolig rengøringsvenligt og stort set vedligeholdelsesfrit.

    Hos Nybo Gulvbelægning tilbyder vi professionel lægning af epoxygulv i private hjem og til erhverv i både Køge, Ringsted, Roskilde og omegn. Vi anvender kun epoxyprodukter af høj kvalitet, så du får et flot gulv, som vil holde i mange år. Der er mulighed for at vælge mellem et væld af farver og nuancer. Kontakt os for at høre mere!

    Kundeudtalelser

    Hvad er epoxygulvbelægning og hvad er fordelene?

    En epoxygulvbelægning består af to komponenter – en epoxyharpiks (base) og en hærder. Når de to komponenter blandes sammen, reagerer de kemisk med hinanden, og der dannes et slidstærkt og fleksibelt plastmateriale.

    Epoxygulve er kendt for at være ekstremt holdbar, resistent over for kemikalier, vandtætte, nemme at rengøre og stort set vedligeholdelsesfrie. Ikke nok med dét, så kan epoxygulve også være utrolig flotte. De kan nemlig farves i et utal af farver eller der kan arbejdes med særlige mønstre eller nuancer for at skabe unikke og æstetisk tiltalende gulve.

    Epoxygulve er derfor et populært valg i både kommercielle sammenhænge og i private hjem.

    Renovering, ombygning eller en nybygning
    - Du kan føle dig 100% tryg med os

    Epoxygulvbelægning til erhverv

    Epoxygulv har traditionelt set primært været anvendt i erhvervsmæssige sammenhænge, da gulvet er så slidstærkt og nemt at rengøre. Særligt i industrikøkkener, fabrikker, lagerhaller, værksteder, i sundhedsvæsenet og indenfor fødevareproduktion har epoxygulve været et af de fortrukne valg. Men også i detailbutikker og kontorbygninger vælger man ofte en epoxybelægning fremfor andre gulvtyper.

    En af de primære årsager til, at epoxygulve er så populære i kommercielle sammenhænge er, at det er så holdbart, som det er. Et epoxygulv kan eksempelvis sagtens tåle tunge belastninger fra udstyr eller køretøjer. Derudover har gulvet en utrolig lang levetid, hvilket gør epoxygulve til en omkostningseffektiv løsning.

    En anden væsentlig årsag til, at epoxygulve er så populære indenfor erhverv er, at gulvtypen er utrolig nem at rengøre og stort set ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Pletter, spild mm. tørres let og nemt op uden brug af skrappe rengøringsmidler.

    I kommercielle sammenhænge hvor hygiejne er vigtigt, som fx indenfor fødevareproduktion, medicinalindustrien eller sundhedssektoren, er en af fordelene ved epoxygulv at det er et fugefrit gulv, hvilket reducerer antallet af steder, hvor bakterier og andet skidt og snavs kan ophobe sig.

    Hos Nybo Gulvbelægning lægger vi epoxygulv for erhverv og industri på hele Sjælland. Vi sikrer en hurtig men grundig og professionel installation af gulvet, så nedetiden for dig og din virksomhed bliver minimal.

    Skriv til os

      Epoxygulv i private hjem

      Epoxygulve er ikke kun forbeholdt erhverv – tværtimod. I dag er epoxygulve faktisk næsten mere anvendt i private hjem end i kommercielle sammenhænge. Og med god grund! Der er nemlig masser af fordele ved at vælge epoxygulv i sit private hjem.

      For det første kan du ved hjælp af epoxygulv skabe det moderne og utrolig flotte “new yorker”-look i din bolig. Vælger du fx et epoxygulv i en grå nuance, kan du skabe et råt og industrielt look i dit hjem, som man kender det fra gamle fabriksbygninger og loftslejligheder i New York City. Denne indretningsstil er blevet utrolig populær i næsten hele Vesten – ikke mindst i Danmark. Det rå look kombineret med moderne elementer skaber en særlig charme og moderne komfort.

      Gulvet spiller en central rolle i at opnå dette look og her er et epoxygulv et ideelt valg.

      En anden moderne indretningsstil, hvor epoxygulv også er et oplagt valg, er den klassiske skandinaviske indretningsstil, som er kendt for sin enkelthed og minimalisme. Også her spiller gulvet en afgørende rolle.

      Du kan fx vælge et epoxygulv i en lys farve, fx lysegrå eller beige, og dermed skabe den følelse af ro, renhed og åbenhed, som kendetegner skandinavisk indretningsstil. Med epoxygulv kan du både vælge mellem et mat eller blankt finish. For at skabe en ægte skandinavisk stil, vil et mat eller semi-mat finish være helt oplagt til at give rummet den dæmpede fornemmelse, som skandinavisk design er kendt for.

      Mulighederne med epoxygulvbelægning er mange og vi står selvfølgelig til rådighed for vejledning og spørgsmål, så du kan få lige præcis det look i din bolig, som du drømmer om!

      Hvis der er særligt ét sted, hvor epoxygulv er populært i private hjem, så er det i garagen. Ikke alene giver et epoxygulv i garagen et fedt og flot look i modsætning til et råt betongulv, men det har også den fordel, at det uden problemer kan holde til slitage fra din bil og hvad du måtte slæbe med ind af mudder, skidt og snavs.

      Mange bruger også deres garage som værksted og også her er et epoxygulv oplagt. Et epoxygulv kan nemlig sagtens holde til spild af både olie, bremsevæske, benzin og andre kemikalier uden at tage skade. Væsker lægger sig bare på overfladen af gulvet, så det er nemt at tørre op.

      Du har desuden mulighed for at tilpasse gulvet præcis, som du gerne vil have det i din garage. Du kan fx vælge en glat overflade eller en mere rustik og skridsikker overflade.

      Prisen på epoxygulv

      Med alle de fordele, der er ved et epoxygulv, tænker du måske, at det er dyrt. Men det er faktisk slet ikke tilfældet. Tværtimod, så er en epoxygulvbelægning faktisk ofte billigere end de fleste andre gulvbelægninger. Og når du vælger Nybo Gulvbelægning får du dit nye epoxygulv til en særdeles konkurrencedygtig pris, uden at gå det mindste på kompromis med kvaliteten. Vi er nemlig både medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri og med mere end 30 års erfaring med gulvbelægning er du garanteret et topprofessionelt resultat – hver gang!

      Kontakt os og hør mere

      Har I nogle spørgsmål, eller kunne I tænke jer at høre mere om de forskellige træsorter, kvaliteter og priser, er I mere end velkomne til at kontakte os.

      I kan enten ringe til os på telefon 20 81 25 46 eller skrive til vores e-mail christian@nybo-gulv.dk med jeres forespørgsel vedrørende trægulv.

      nybo gulvbelægning logo

      Professionel gulvbelægning

      Gulv og tæpper
      i alle størrelser

      Kvalitet og service
      i 30 år

      nybo gulvbelægning logo
      Support
      1 %
      Tilfredshedsgaranti
      1 %
      Support
      1 %
      Support
      1 %

      Lyder det interessant?

      Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på, hvad vi kan gøre for dit gulv.

      Nybo Gulvbelægning er din professionelle gulvmand, med over 30 års erfaring med gulve i høj kvalitet.