Linoleum

Linoleum i høj kvalitet

Skriv til os

  Hvad er linoleum

  Linoleum er et materiale, som er fremstillet af naturlige råmaterialer og i miljøvenlige farvepigmenter. Fordelen ved at vælge et linoleumsgulv er blandt andet, fordi gulvet har et unik udseende, det er meget slidstærk og har en meget naturlig overflade, som er utrolig rengøringsvenlig. 

  Hos Nybo Gulvbelægning har vi over 10 års erfaring med at levere og montere alle former af gulve i linoleum til private og erhvervskunder i både Køge, Ringsted, Roskilde og omegn. Ønsker du derfor råd og vejledning til at vælge det perfekte linoleum gulv velegnet til dine behov, står vi altid til rådighed.

  Kundeudtalelser

  Linoleum, et gulv med unikt udseende

  Drømmer du om at designe dit eget gulv?

  Et gulv fremstillet af linoleum har med stor fordel mulighed for at stimulere din kreative side. Det store farveudvalg i linoleumsfliser giver dig uendelige muligheder for at designe dit nye gulv. 

  Med vores mange års arbejde, har det givet os en erfaring der kommer dig til gode som kunde. Igennem årene har vi løst mange forskellige typer opgaver og kan derfor hjælpe dig med at sætte ord på dine byggedrømme i forhold til dit nye gulv. Vi har med garanti bygget noget der minder om det før.

  Ønsker du at gulvet skal være:

  1. Ensfarvet
  2. Stribet
  3. Et zig-zag mønster
  4. Eller noget helt fjerde

   

  Vi er her for at rådgive dig, og den sidste beslutning er helt op til dig.

  Et gulv der passer til de fleste miljøer

  Et gulv af linoleum består af et meget slidstærkt materiale, som holder i mange år.

  Materialet er med til at give dit gulv en afvisende beskyttelse imod blandt andet snavs og ridser, som desuden giver en god lyddæmpende og kulde-dæmpende effekt. Det giver dig et gulv, som både har en unik udseende, samtidigt har det en høj komfort og er utrolig praktisk. Derudover er det velegnet i en lang række forskellige rum og lokaler som kontorer, køkkener, entreer, studieboliger og mange andre.

  Der er især 5 hovedårsager til et linoleumsgulv passer perfekt ind til din virksomheds lokaler:

  1. Gulvet giver dig som erhvervsdrivende et minimum af hovedpiner.
  2. Det er velegnet til en lang række lokaler.
  3. Et linoleumsgulv holder i mange år
  4. Et gulv af linoleum har en nem daglig vedligeholdelse
  5. Gulvet har en høj komfort og det er utroligt praktisk

  Prisen på montering af linoleumsgulve

  Du kan trygt stole på, at vi sikkert og fejlfrit monterer dit gulv af linoleum.

  Men skulle uheldet opstå og vi imod forventning laver en fejl, så vil vi være de første til at komme ud og rette op på det. Som en garanti for vores arbejde, vil vores samarbejde med DI Dansk Byggeri og Byg Garanti, sikre dig som kunde imod synlige fejl og mangler i 3 år. Derudover også skjulte fejl og mangler i 10 år på dine byggesager på op til 150.000 kr. pr. byggesag efter den er udført.

  Har du nogle spørgsmål eller kunne du tænke dig, at høre mere om levering og montering af linoleumsgulv eller om vores priser, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 20 81 25 46 eller skrive til vores e-mail: christian@nybo-gulv.dk

  Skriv til os

   Få et uforpligtende tilbud på linoleumsgulv

   Ønsker I et uforpligtende tilbud på levering og montering af linoleumsgulv, eller ønsker I at høre mere om vores priser, kan I med fordel ringe til os på telefon 20 81 25 46 eller skrive til vores e-mail christian@nybo-gulv.dk

   nybo gulvbelægning logo

   Professionel gulvbelægning

   Gulv og tæpper
   i alle størrelser

   Kvalitet og service
   i 30 år