Trægulv

Trægulv i høj kvalitet

Skriv til os

  Trægulv efter dine behov

  Hos Nybo Gulvbelægning har vi mange års erfaring med at forhandle og montere trægulve i højeste kvalitet. Vi har altid stor fokus på dine ønsker og behov. Af den årsag har vi valgt at forhandle med en masse forskellige typer af trægulve – noget for enhver smag. På den måde kan vi på bedste vis finde det perfekte trægulv til dig. 

  Har du derfor en stor kærlighed til et massivt trægulv, et fyr trægulv eller et helt tredje, så kan vi hjælpe dig med at få opfyldt dine drømme, der er med til at give jeres bolig et unikt præg. Har du allerede et trægulv i din bolig, som mangler en behandling bl.a. ved en afslibning, eller overvejer du at få udskiftet det hele, så står vi altid til råd og vejledning.

  Kundeudtalelser

  Et trægulv er en investering

  En investering i et nyt trægulv, kan det ofte blive til et større udlæg.

  Når man vælger en forkert farve til væggen, kan det hurtigt rettes op. Men vælges der derimod et forkert trægulv, kan du risikere at skulle betale en masse unødvendigt omkostninger for at rette op på det.

  Derfor står vi altid klar med råd og vejledning, så du kommer til at vælge den rette type, som bedst matcher din bolig og dine behov for funktionalitet og udseende.

  Renovering, ombygning eller en nybygning
  - Du kan føle dig 100% tryg med os

  Du kan altid stole på, at vi monterer dit trægulv til perfektion.

  Skulle vi, imod forventning, lave en fejl, så er vi de første til at komme ud og rette op – jo hurtigere jo bedre. Vi forventer ikke, at du blot tager vores ord for gode varer.

  Derfor har vi valgt at samarbejde med DI Dansk Byggeri  og Byg Garanti, der sikrer dig som kunde imod synlige fejl og mangler i 3 år og skjulte fejl og mangler i 10 år på dine byggesager på op til 150.000 kr. pr. byggesag efter den er udført.

  Skriv til os

   Kontakt Nybo Gulvbelægning og få en uforpligtende tilbud på dit trægulv

   Vi får en masse henvendelser om prisen for behandling af trægulve, eksempelvis ved en afslibning og en afhøvling, samt montering af et nyt trægulv.

   Den endelige pris på behandling og montering af trægulve kan variere ud fra arealet af trægulve, som vi skal montere eller behandle. Og samtidig også typen og materialer.

   Har du nogle spørgsmål eller kunne du tænke dig, at høre mere om de forskellige trætyper, kvaliteter og priser, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 20 81 25 46 eller skrive til vores e-mail: christian@nybo-gulv.dk

   Trægulv i alle typer for enhver smag

   Har jeres bolig brug for at få lagt et nyt trægulv?

   Hos Nybo Gulvbelægning forhandler vi et stort udvalg af trægulve i højeste kvalitet, samt lægger trægulve med stor erfaring. Vi er beliggende i Viby på Sjælland, men har især mange kunder fra Køge, Ringsted, Roskilde og omegn.

   Der findes mange forskellige typer trægulv, og hvad enten I ønsker et stavparket, plankegulv eller lamelbrædder, så har vi udvalget, der er med til at give jeres bolig et unikt præg.

   Gør jer overvejelser omkring valg af trægulv

   Når I skal vælge et trægulv, er det afgørende, at I vælger ud fra, hvor og hvordan gulvet skal bruges. De forskellige træsorter har nemlig forskellig slidstyrke og stiller forskellige krav til vedligeholdelsen.

   Vi står naturligvis klar med råd og vejledning, så I får de bedst mulige betingelser for at vælge det helt rigtige trægulv, der matcher jeres behov for funktionalitet og udseende.

   Kontakt os og hør mere

   Har I nogle spørgsmål, eller kunne I tænke jer at høre mere om de forskellige træsorter, kvaliteter og priser, er I mere end velkomne til at kontakte os.

   I kan enten ringe til os på telefon 20 81 25 46 eller skrive til vores e-mail christian@nybo-gulv.dk med jeres forespørgsel vedrørende trægulv.

   nybo gulvbelægning logo

   Professionel gulvbelægning

   Gulv og tæpper
   i alle størrelser

   Kvalitet og service
   i 30 år

   nybo gulvbelægning logo
   1 %
   Support
   1 %
   Tilfredshedsgaranti
   1 %
   Support
   1 %
   Support

   Lyder det interessant?

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på, hvad vi kan gøre for dit gulv.

   Nybo Gulvbelægning er din professionelle gulvmand, med over 30 års erfaring med gulve i høj kvalitet.