Vinyl

Vinyl i høj kvalitet

Skriv til os

  gulvtæppe

  Hvorfor vælge vinyl som dit gulv?

  Vinyl har længe været en favorit i mange erhvervsdrivende lokaler og boligejeres hjem.

  Det slidstærke materiale, samtidigt med den bløde overflade har betydet, at et vinylgulv både er praktisk og egner sig til mange af de erhvervsdrivende lokaler. Kort sagt kan et gulv af vinyl holde til lidt af hvert, da gulvet er slidstærkt, har en god komfort og er behageligt at færdes på. 

  Et gulv af vinyl kan i princippet lægges i samtlige rum, men det bruges ofte i miljøer, der udsættes for ekstra slitage, da det er let at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse. Eksempelvis i entreen, hvor fugt, snavs og småsten under skoene hurtigt kan gøre skade på dit trægulv

  Vælger du vinylgulve til dine lokaler og rum, er der en masse farver og mønstre at vælge imellem. Du kan eksempelvis vælge:

  1. Lyse og mørke farver, som hver især gør sig godt i forskellige rum.
  2. Forskellige mønstre og looks, som ligner trægulve eller klinkegulve.


  Søger du derfor vejledning til at vælge det perfekte gulv af vinyl til dine behov, står vi altid klar med rådighed. Kontakt os på telefon: 20 81 25 46

  Kundeudtalelser

  Lidt om vinylgulv

  Leder du efter den ideelle løsning til køkkenet, bryggerset, entreen og andre rum, hvor gulvet bliver udsat for meget slidtage, skal du vælge et vinylgulv.

  Vinyl er et meget slidstærkt materiale, der kan holde til lidt af hvert. Det er et gulv, der er let at rengøre, og som kræver minimal vedligeholdelse. Med andre ord er vinylgulv et gulv, der skal lægges der, hvor der er størst slid.

  Montering og levering af vinylgulve

  Hos Nybo Gulvbelægning har vi mange års erfaring med at levere og montere vinylgulve.

  Vi har altid fokus på dine ønsker og behov, derfor står vi altid klar med råd og vejledning i at finde det rigtige vinylgulv. Vi står ydermere klar til at lægge dit nye gulv professionelt og effektivt til ganske favorable priser. 

  Har du derfor allerede indkøbt dit vinylgulv i Bauhaus, vinylgulv i Silvan eller et andet sted, så kommer vi gerne og monterer det korrekt for dig.
  Skulle vi imod forventning lave en fejl, er vi de første til at komme ud og rette op på det.

  Vi forventer ikke, at du kun skal stole på vores ord, derfor har vi valgt at samarbejde med DI Dansk Byggeri og Byg Garanti. Samarbejdet sikrer dig som kunde imod synlige fejl og mangler i 3 år. Derudover også skjulte fejl og mangler i 10 år på dine byggesager på op til 150.000 kr. pr. byggesag efter den er udført.

  Har du nogle spørgsmål eller kunne du tænke dig, at høre mere om priserne på levering og montering af vinylgulve, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 45 19 40 34 / 40 11 45 05 eller skrive til vores e-mail: christian@nybo-gulv.dk

  Skriv til os

   Vinylgulv leveres og monteres

   Hos Nybo Gulvbelægning har vi mange års erfaring og en stor viden inden for vinyl, hvorfor vi både tilbyder levering og montering af vinylgulv for kunder i områder nær Køge, Ringsted og Roskilde. Vi lægger jeres nye gulv professionelt og effektivt til ganske favorable priser. Har I allerede indkøbt det gulv, der skal lægges, kommer vi gerne og monterer det korrekt for jer. Vi står ydermere klar med råd og vejledning, hvisl I først nu skal til at finde det rigtige vinylgulv.

   Kontakt os for et uforpligtende tilbud

   Ønsker I et uforpligtende tilbud på levering eller montering af vinylgulv, eller ønsker I at høre mere om vores priser og betingelser, er I mere end velkomne til at kontakte os.

   I kan enten ringe på telefon 46 19 40 34 / 40 11 45 05 eller skrive til vores e-mail christian@nybo-gulv.dk

   nybo gulvbelægning logo

   Professionel gulvbelægning

   Gulv og tæpper
   i alle størrelser

   Kvalitet og service
   i 30 år