​​✔ Professionel gulvbelægning

​✔ Gulv og tæpper i alle størrelser

✔ ​KVALITET OG SERVICE I 30 ÅR

Vinylgulv leveres og monteres

Hos Nybo Gulvbelægning har vi mange års erfaring og en stor viden inden for vinyl, hvorfor vi både tilbyder levering og montering af vinylgulv for kunder i områder nær Køge, Ringsted og Roskilde.

Vi lægger jeres nye gulv professionelt og effektivt til ganske favorable priser. Har I allerede indkøbt det gulv, der skal lægges, kommer vi gerne og monterer det korrekt for jer. Vi står ydermere klar med råd og vejledning, hvisl I først nu skal til at finde det rigtige vinylgulv.

​Lidt om vinylgulv

Leder du efter den ideelle løsning til køkkenet, bryggerset, entreen og andre rum, hvor gulvet bliver udsat for meget slidtage, skal du vælge et vinylgulv.

Vinyl er et meget slidstærkt materiale, der kan holde til lidt af hvert. Det er et gulv, der er let at rengøre, og som kræver minimal vedligeholdelse. Med andre ord er vinylgulv et gulv, der skal lægges der, hvor der er størst slid.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker I et uforpligtende tilbud på levering eller montering af vinylgulv, eller ønsker I at høre mere om vores priser og betingelser, er I mere end velkomne til at kontakte os.

I kan enten ringe på telefon 46 19 40 34 / 40 11 45 05 eller skrive til vores e-mail christian@nybo-gulv.dk

​Firmainformation

Nybo Gulvbelægning

CVR: 28860412

kontaktinformation